Proevens

Gelkingestraat 58

Groningen

050-204 1287

Nieuwe schilderijen van ArtNoel

28 juli 2018

Vandaag weer nieuwe schilderkunst aan de muur. Dit keer van Noël Hariri. Zij is de persoon achter Art Noel. Noël schildert en illustreert. De illustraties en schilderijen zijn humoristisch, kleurrijk, vrolijk en zitten vol fantasie! Als je goed kijkt zit er in elk werk wel iets dat niet klopt: een mannetje met 8 vingers, een vrouwtje met twee linkerbenen, verhoudingsloze stadsgezichten, een diertje met een blauw en een roze oog…

Inspiratie wordt gehaald uit de meest simpele dingen: uitspraken van een kind, een mooie lucht, een zwerfhondje, een geintje van de cassière dat niet grappig is, een vriendelijke zwerver die altijd op z’n eigen plekje naast de Albert Heyn de Riepe verkoopt… Door te spelen met gevonden rommel, oude kranten en verschillende materialen ontstaan de meest wonderlijke ontwerpen! Bij elk nieuw schilderij is het dan ook heel spannend wat het uiteindelijke resultaat wordt!

Kom het resultaat zelf bekijken. Onder het genot van een prachtig diner met net zoveel kleurenharmonieën en eigenzinnigheid of stap even binnen. 

Voor meer informatie kijk op www.artnoel.nl